Algselt postitas v-fänn
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNo tegelt kui sa lähed Tartu mnt. Täiesti algusesse siis on seda kohta raske mite märgata ;D .
Aga aadress oli Tartu mnt 6 või 7.
Vist ei oleInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEga sellel poel juhuslikult nime pole
Vist ei ole
Ahjaa poe nimi on Megagame.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNo ma ootasin, et ehk keegi viitsib ise ka uurida, aga ei ... Pealegi mine mölise Nõmme fännidega nad on palju nõmedamad kui mina
Ahjaa poe nimi on Megagame.
Tubli poiss.
Nõmme Kalju fännid pole nõmedad. Mulle lihtsalt ei meeldi see jabur haip lihtsalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kus kohast ma õige pordi leian?
Aga ma tahan lihtsalt kiiremaks oma torrentit.
Maitea, 2 MBit/sek, aga ei taha eriti kiiresti tõmmata. Umbes 10 kb/s tõmbab torrenteid, aga albumeid ja filmie suht kiiresti, 100+ kb/s.
Upload on koguaeg kiirem kui download, kui piirangut pole peal.
LimeWire aga paneb 300 kb/s.
Milles asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKus kohast ma õige pordi leian?
Aga ma tahan lihtsalt kiiremaks oma torrentit.
Maitea, 2 MBit/sek, aga ei taha eriti kiiresti tõmmata. Umbes 10 kb/s tõmbab torrenteid, aga albumeid ja filmie suht kiiresti, 100+ kb/s.
Upload on koguaeg kiirem kui download, kui piirangut pole peal.
LimeWire aga paneb 300 kb/s.
Milles asi?Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMis lugu on ZIP'i reklaamis?
Väikse otsimise peale leidsin ise sellise lehe http://www.zone.ee/trepp/zip.mp3Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustÜritan soccernet.ee portaali Euro08 ennustusmängus oma ennustusi submittida, aga ei leia ühtki nuppu ega midagi. Mis bugi see krt on või mis värk ?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustKunagi oli estfootball.ee, aga see läks juba mingi kaks aastat tagasi hingusele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar