Algselt postitas marti88
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustmis codec pack kõige mõttekam on ? xp-le
Kommentaar
-
küsi kohe "kas on mingi probleem" ja siis luba nägu üles peksta
kui on meesterahvas muidugi
mu küsimus oleks aga selline, kus üks meeskond tuli mingist suurest kaotuseisust välja viimaste minutitega
mingi African Nations Cupilt oli äkki? minuarust oli üks Burkina Faso, aga kindel pole
asi selles, et vaanaatik rääkis 5 minti enne mängu lõppu, et venemaa võidab 5-3. enda arust tegi nalja, aga tahaks seda videot talle näidata. ei leiaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmingi African Nations Cupilt oli äkki?
Aga näita talle Inter - Sampdoria mängu.
Link
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmu küsimus oleks aga selline, kus üks meeskond tuli mingist suurest kaotuseisust välja viimaste minutitega
mingi African Nations Cupilt oli äkki? minuarust oli üks Burkina Faso, aga kindel polearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustMiks Kristiina kõigile meeldib ?
Mulle ta küll ei meeldiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmu küsimus oleks aga selline, kus üks meeskond tuli mingist suurest kaotuseisust välja viimaste minutitega
mingi African Nations Cupilt oli äkki? minuarust oli üks Burkina Faso, aga kindel pole
asi selles, et vaanaatik rääkis 5 minti enne mängu lõppu, et venemaa võidab 5-3. enda arust tegi nalja, aga tahaks seda videot talle näidata. ei leia
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar