Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusthttp://youtube.com/watch?v=om2r1fRd_CQ aga palju sellel olla võiks?
(rubriigist 'no-lifer smörgåsbord guugeldab Teie eest')
Kommentaar
-
ma üritasin ka seda kuugeldada, aga väga süvendatult ei viitsind otsida. asi selles, et minu teada peaks tulema mingi 150 juures ette mingisugune füüsiline piir, millest pall ei tohiks enam kiiremini üdjuhul lennata. et tuuletakistus tekib piisav ja pall ei pea ise ka vastu. samas pole ma onju eriline reaalinime
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustKuidas une ära saab, kui pole öösel maganud
PS: Magamist ärge pakkugeFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kiiruse valem on ju v=s/t? Seega kui vaadata videot ning kalkuleerida, siis peaksid sa ju umbkaudse kiiruse teada saama. Seega silm teravaks ja kalkulaator pihku!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
mida tehakse kulinaariatoodetega peale seda kui kauplus suletakse,reeglite järgi ei tohiks järgmine päev neid enam müügile panna.mõtlen just salateid,grillkana jmMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmida tehakse kulinaariatoodetega peale seda kui kauplus suletakse,reeglite järgi ei tohiks järgmine päev neid enam müügile panna.mõtlen just salateid,grillkana jm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar