Algselt postitas daywalker
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postituston joodud ka jääs õllesi, kärab küll .Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustDevil, kõik pole sellised nagu sina
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusteinoh see peab ikka eriti lahja õll olema mis lõhki ei külmunud. Samas võib su sügavkülm ka lahja oll
Pigem sõltub see ikka taarast (klaas, plekk, plastik).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
ega sa ometi tõsiselt oma küsimust mõelnud...Tra õllesepeaga ei tohi õlle puudutavatele küsimustele vastata.
Einoh tegelikult ei tea mina midagi taara lõhkemikoefitsentidest ja muust. Aga llihtsalt tähelepanekud elust enesest näitavadseda, ettegelikult mida lahjem alko seda kiiremini külmub. Ja seega ei pidi tal mingi 10 volline vägijook seal olema (mida mina igatahes õllek ei pea) või siis tõesti mingi plastikus parmuõlu. Või siis 2 eelnevat korraga :S
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustega sa ometi tõsiselt oma küsimust mõelnud...Tra õllesepeaga ei tohi õlle puudutavatele küsimustele vastata.
Einoh tegelikult ei tea mina midagi taara lõhkemikoefitsentidest ja muust. Aga llihtsalt tähelepanekud elust enesest näitavadseda, ettegelikult mida lahjem alko seda kiiremini külmub. Ja seega ei pidi tal mingi 10 volline vägijook seal olema (mida mina igatahes õllek ei pea) või siis tõesti mingi plastikus parmuõlu. Või siis 2 eelnevat korraga :S
Nii kanget õlut ma küll ei tea mis ära ei külmuks. 40 volline viin tõesti ei külmu, aga 10 volline õlu külmub iga kell. Ning edasi sõltub tõesti kõik taarast mille sisse õlu on villitud. Plastik annab piisavalt järgi ja ei külmu sul kuidagi lõhki. Erinevalt klaastaarast. Plekipurgi kohta küll peast ei oska vastata, aga tõenäoliselt ei külmu ka see lõhki.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNo see oli küll väga rumal vastus.
Nii kanget õlut ma küll ei tea mis ära ei külmuks. 40 volline viin tõesti ei külmu, aga 10 volline õlu külmub iga kell. Ning edasi sõltub tõesti kõik taarast mille sisse õlu on villitud. Plastik annab piisavalt järgi ja ei külmu sul kuidagi lõhki. Erinevalt klaastaarast. Plekipurgi kohta küll peast ei oska vastata, aga tõenäoliselt ei külmu ka see lõhki.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmillega .bin faile lahti pakkida
winrar ei söö seda
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNo see oli küll väga rumal vastus.
Nii kanget õlut ma küll ei tea mis ära ei külmuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustleneb kaua ta eal külmas on ja mis temperatuuril juInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustwiniso näiteks. või daemon tools.
pole varem sellise asjaga kokku puutunud
panen open file,seejärel mida?
Make Multi-Boot CD/DVD Image?
E: sain jubaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar