kellegil seda "ma ei kuule sind, sa ei kuule mind" laulu on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas lock Vaata postitustkellegil seda "ma ei kuule sind, sa ei kuule mind" laulu on?
lugu ise: Ursula - Tifferolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõltub millised su oskused on.
Kui neid pole üldse on tõesti kõige mõoistlikum alustada ARKi platsilt.
Kui mingid oskused on olemas, siis vii paberid autokooli sisse ja küll sõiduõpetaja viib sind kuhu vaja. Mind viidi Stroomi ranna kanti.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas akuonlahe Vaata postitusthei, kas keegi oskaks öelda, et miks minul, kui IE kasutajal on youtube kuidagi imelik? valge taust jne. kuidas seda tagasi saada õigeks...Geniaalsuses on alati piisake hullust.
Kommentaar
-
Algselt postitas akuonlahe Vaata postitusthei, kas keegi oskaks öelda, et miks minul, kui IE kasutajal on youtube kuidagi imelik? valge taust jne. kuidas seda tagasi saada õigeks...
If all else fails, and you can’t watch YouTube videos on IE7, why not try downloading Mozilla Firefox browser. Many people have found no problems watching YouTube on Firefox compared to IE. Maybe it will work for you too.
Can’t Watch YouTubeGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustEga kellelgi pole Roisin Murphy "Overpowered" plaati??
Ma suutsin oma bossi oma ära kaotada ja nüüd oleks vaja üks kena koopia asemele teha
Võin lausa tooriku tuua või kinni maksta.
AitähWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKas siis Sportlandis pole müügil?AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar