Algselt postitas Vapor IV
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustjuues ei raiska inglased söömisele aegaWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpalju võrtsus veesooja on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpalju võrtsus veesooja on?
Uuendus: 12:00
Õhutemperatuur
24°C
Veetemperatuur
22°C
lõunas Võrtsu lõunatipust, võiks siis umbestäpselt sama olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackkui keegi elab kadaka pst-il ja on HETKEL kodus siis kas seal mingeid püstoli laske ei olnud? liikuvast autost siis. kahtlaselt sarnane tundus eemalt.
Sõidan sealt poole tunni pärast mööda ja vaatan kas on politseid näha.
Kell 17 informeerin.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ühikaelu on tegelikult ka selline hull nagu arvatakse?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ühikaelu on tegelikult ka selline hull nagu arvatakse?
ja no kõige ägedamad sündmused juhtusid ikka ühikas.
nii et ei usu, et asi nii hull on.
muidugi ise küll seda aega tagasi ei taha
oli ikka öid, kus venkud tahtsid vägisi ust maha murda.
kõige olulisem on vast, kellega koos elama satud.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ühikaelu on tegelikult ka selline hull nagu arvatakse?
Olen aastakese Majanduskooli ja 4 aastat Mereakadeemia ühiselamus ja midagi "hullu" küll ei mäleta.
Ok, ühe korra toanaaber kargutas minu klassiõde, mis oli natuke häiriv ja ükskord toimus sel hetkel, kui mina kaineks üritasin magada, toas raju pidu koos kitarrimuusikaga ja veel mõned juhused, aga nende juhtumite osakaal seal veedetud päevade suhtes üsna olematuMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar