Enda teada nagu ei andund, aga kuhugi ta on kadunud küll
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
tervist.. kas on kellelgi mingeid kogemusi korterisse konditsioneeri paigaldamisega.. palju kogu siuke luksus maksma võiks minna? tegelt oleks jube vinge kui oleks mingi säärane väike kast nurgas kuskil mis puhub jahedat õhku ringi... praeguste ilmadega jube palav.... palju sellised erinevad riistapuud maksta võiksid?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttervist.. kas on kellelgi mingeid kogemusi korterisse konditsioneeri paigaldamisega.. palju kogu siuke luksus maksma võiks minna? tegelt oleks jube vinge kui oleks mingi säärane väike kast nurgas kuskil mis puhub jahedat õhku ringi... praeguste ilmadega jube palav.... palju sellised erinevad riistapuud maksta võiksid?
See keerab ainult su tervis persse. Naahui sul seda vaja on?!
Need 3 päeva aastas kui meil natuke suveilma on, peaksid ikka ära kannatama.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Eelmine aasta toimus üritus nimega Puma Racing Weekend 2007, kas see aasta toimub midagi ka? Kuulsin mingist racing weekendist, mis olevat 28-29 juuli. Rääkige, kes teab!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEelmine aasta toimus üritus nimega Puma Racing Weekend 2007, kas see aasta toimub midagi ka? Kuulsin mingist racing weekendist, mis olevat 28-29 juuli. Rääkige, kes teab!
28-29 juuli pole nädalavahetus.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
See ei tähenda midagi, ürituse nimi on Racing Weekend.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar