Miks nii vähesed tisside vahele on pannud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas lockSularaha väljavõtmine Soome Nordeas olevalt kontolt Nordea Eesti filiaali kaudu - 500 EEK
http://www.nordea.ee/Teenused+eraisi...ne/948262.html
õige vastus on tasuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMiks nii vähesed tisside vahele on pannud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMiks ma ei pääse Eesti Päevalehe kodukale?
Kommentaar
-
Miks Euroopa suurklubid mängivad mänge mingite aasia ja aafrika nõrgemate liiga meeskondadega aga ei tule mängima näiteks Eesti liiga omadega.. kasvõi näiteks eesti liiga parimatest palluritest koostatud koondisega? Näiteks Chelsea mängib praegusel hetkel mingi mailaisia liiga parimatest koostatud koondisega... nad ei ole ju tugevamad kui Eesti liiga omad.. või on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustMiks Euroopa suurklubid mängivad mänge mingite aasia ja aafrika nõrgemate liiga meeskondadega aga ei tule mängima näiteks Eesti liiga omadega.. kasvõi näiteks eesti liiga parimatest palluritest koostatud koondisega? Näiteks Chelsea mängib praegusel hetkel mingi mailaisia liiga parimatest koostatud koondisega... nad ei ole ju tugevamad kui Eesti liiga omad.. või on ?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustMiks Euroopa suurklubid mängivad mänge mingite aasia ja aafrika nõrgemate liiga meeskondadega aga ei tule mängima näiteks Eesti liiga omadega.. kasvõi näiteks eesti liiga parimatest palluritest koostatud koondisega? Näiteks Chelsea mängib praegusel hetkel mingi mailaisia liiga parimatest koostatud koondisega... nad ei ole ju tugevamad kui Eesti liiga omad.. või on ?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMaksa suurtele klubidele paar miljonit eurot ning nad tulevad ka Eestisse mängima. Arvad, et mõni Malaisia ärimees ei maksnud Chelsea kutsumise eest midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustNoo kurat... Chelseal on raha ju sittakanti.. Või siis on Abramovitšil raha otsa saama hakanud ? Võiks ju tasuta treeningu eesmärgil
Ise küsiks aga seda, et kas ma võin Eesti meistrikatele teha pimedatest inimestest meeskonna?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustorkutiga jama ikka: eile ei töötanud need nupud, täna ei tule muud kui see orkuti sinine taustavärv ette. kellelgi veel sama probleem ? kuidas korda saada ?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar