fakk...täna ilma piimata oli see ju obviously
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVaatan TV6 pealt Simpsoneid. Miks need mollid seal nii koledad ja kõverad on? Teised joonistajad vms? Igatahes silmal on valus
EDIT: kõrval ka valus, hääled ka teised.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei oska öelda, aga alles ükspäev tuli sealt täiesti normaalne asi. Olen kunagi tv3 pealt ka seda "sitta" näinud. Vend mul oli tähele pannud, et lõpu tiitrites olid teised nimed ka olnud seal. Ainult see Nancy Cartwright vms oli sama olnud. Isegi vist Matt Groeingu nime ei olnudMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusteinoh ma räägingi, et need nn sitad odad on mingid vanemad ikka. TV 3 pealt olid minut aastat tagasi need juba
EDIT:
NormaalneMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
jah see pilt on esialgne variant neist. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tracey_Ullman_Show
Aga eks need siis äkki lidki 80ndate osad äkki või midagi. Igatahes silm ja kõrv nuttsid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar