Algselt postitas Epic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKas keegi on mingi "Strutterit", mis praegult MTV pealt käib, on näinud?
Suht imelik tundub.20 LEGEND
Kommentaar
-
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustYoutubest olen vaadanud, kuidas see sind aitab? Pole ta nii imelik midagi, tasemel huumor. Nimitegelast mängib Paul Kaye, kes mängis peategelast ka ühes minu lemmikfilmis "It's All Gone Pete Tong". Kusjuures, väga hästi mängis, soovitan vaadata
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNimitegelast mängib Paul Kaye, kes mängis peategelast ka ühes minu lemmik...
Kusjuures, väga hästi mängis, soovitan vaadata
aga nagu lugeda v6ib, on sept 2008 isegi dvd lootustGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kommentaariumist üks rumal küsimus:
Dannar Leitmaa tutvustab jällegi ühe kahtlase väärtusega soomlase veel ilmumata Eesti-vaenulikku raamatut. Kui selle tegevuse eesmärgiks ei ole Gruusias toimuva taustal eestllaste kaitsetahte halvamine, siis mis muu! Kas ja kui palju ja kellelt ta selle eest raha saab, see peaks KAPOt kohe kõvasti huvitama.
Vastus ju väga lihtne, otseloomulikult ostis naabri-Vasja mu eila pudeli õllega ära, hõkk.
Kommentaar
-
Kas te saate Hansanetti paroolikaardiga ilusasti sisse logida?
Mul hakkas segast taguma, et jkoodid valed ja blokeeris konto ära. Samuti on klienditelefon kogu aeg kinni. Sellist pulli pole mul veel olnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKommentaariumist üks rumal küsimus:
Dannar Leitmaa tutvustab jällegi ühe kahtlase väärtusega soomlase veel ilmumata Eesti-vaenulikku raamatut. Kui selle tegevuse eesmärgiks ei ole Gruusias toimuva taustal eestllaste kaitsetahte halvamine, siis mis muu! Kas ja kui palju ja kellelt ta selle eest raha saab, see peaks KAPOt kohe kõvasti huvitama.
Vastus ju väga lihtne, otseloomulikult ostis naabri-Vasja mu eila pudeli õllega ära, hõkk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar