Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mul ei näita etvsprordilt videosid
miks?
olen proovinud nii mozillaga ja IEga
connecting to media ja siis tuleb kohe ready, ning pilt ette ei tule
Mul sama probleem. Proovisin ka Operaga aga ikka ei toimind. Steiv rääkis mingis teemas,et hetkel ei saa välismaalt videosid vaadata, aga ma elan ju Eestis.
Selline asi, et kui MSN'i sisse logida, siis näitab MSN sulle, mitu uut e-maili on. Kui selle peal klikkida, siis avaneb Hotmaili inbox IE's. Kuidas muuta seda nii, et Hotmail avaneks Firefoxis?
See mingi Honda reklaam oli vist. See kus laulus kõlavad sõnad "Love was made for me and you" äkki on kellelgi seda pakkuda? Tõesti ei viitsi guuglisse toksida need laulud sõnad ja lyrics nende taha. Äkki keegi aitab?
Ette tänades, Kasper.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
See mingi Honda reklaam oli vist. See kus laulus kõlavad sõnad "Love was made for me and you" äkki on kellelgi seda pakkuda? Tõesti ei viitsi guuglisse toksida need laulud sõnad ja lyrics nende taha. Äkki keegi aitab?
Selline asi, et kui MSN'i sisse logida, siis näitab MSN sulle, mitu uut e-maili on. Kui selle peal klikkida, siis avaneb Hotmaili inbox IE's. Kuidas muuta seda nii, et Hotmail avaneks Firefoxis?
Kommentaar