mis mõte Eesti riigil on? Bosnialt jalkas saame 7:0, jalgpall ei arene, midagi uut ei toimu, naiste u17 koondis saab 24 minutiga Norralt oma väravavõrku 5 väravat, riigieelarve on tuksis ja majanduskriis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustmis mõte Eesti riigil on? Bosnialt jalkas saame 7:0, jalgpall ei arene, midagi uut ei toimu, naiste u17 koondis saab 24 minutiga Norralt oma väravavõrku 5 väravat, riigieelarve on tuksis ja majanduskriis.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustmis mõte Eesti riigil on? Bosnialt jalkas saame 7:0, jalgpall ei arene, midagi uut ei toimu, naiste u17 koondis saab 24 minutiga Norralt oma väravavõrku 5 väravat, riigieelarve on tuksis ja majanduskriis.
kui ikka veel nii mõtled, siis koli ära, vali keskerakond, või lase kuul pähe.
idiootsed soovitused need kõik, aga seda postitust väärtolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMis mõte elul on?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustmis mõte Eesti riigil on? Bosnialt jalkas saame 7:0, jalgpall ei arene, midagi uut ei toimu, naiste u17 koondis saab 24 minutiga Norralt oma väravavõrku 5 väravat, riigieelarve on tuksis ja majanduskriis.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustloe nüüd oma postitus 30 korda uuesti läbi ja mõtle 5 min.
kui ikka veel nii mõtled, siis koli ära, vali keskerakond, või lase kuul pähe.
idiootsed soovitused need kõik, aga seda postitust väärt
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustTra te seda keskerakonda igale poole topite. Vähe infantiilsena ei tundu iga väiksemagi asja juures edgarikolli näha v?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustTra te seda keskerakonda igale poole topite. Vähe infantiilsena ei tundu iga väiksemagi asja juures edgarikolli näha v?
kui nii lolli juttu juba aetakse siis enamasti ka valitakse too poliitjõud.
Ning äärmiselt debiilne oli minu postitusest välja lugeda, et ma milleski k-erakonda või Edgar Savisaart või keda iganes süüdistaksin või kardaksin. puhka välja.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustnahhui te vingute selle majanduse kallal siis, nagu oleks see valitsuse või peaministri vms teha? tõesti teeb närvi mustaks sellise pasa lugemine.
kui nii lolli juttu juba aetakse siis enamasti ka valitakse too poliitjõud.
Ning äärmiselt debiilne oli minu postitusest välja lugeda, et ma milleski k-erakonda või Edgar Savisaart või keda iganes süüdistaksin või kardaksin. puhka välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks nii paljud 14-18 a tüdrukud purjus peaga teiste tüdrukutega suudlema kipuvad?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKle meie kallil valitsusel on nii mõndagi teha, et see pauk nii räme ei tuleks. Keskerakonna mainimine polnud ainult sinu kohta öeldud, vaid üldse on täiesti tavaliseks saanud, et iga asja juures, kus kellelegi halvasti öelda, käib keskid läbi. Kesk ja Reform on tegelikult ikka VÄGA sarnased parteid, ainult, et mõlemad ajavad oma lolli möla erinevale valijasgrupile.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar