elukakskendneli
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMis keeles estoni nime teine pool jumalik vms tähendas?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmisasi on see sama?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusthttp://en.wikipedia.org/wiki/Fio_Maravilha
Äkki see tegelane siis? Tema mängija nimes on küll Maravilha
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsee on sama, mis ühel (brasiilia?) pallivõluril, kes on läinud ajalukku oma iseka tegutsemise ja suhtumisega. kuulsaim trikk oli mehel poolajal tiimtoolki asemel WC-s onni panna, et pingetest vabaneda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEt siis meie Estonit võib ka hellitavalt kutsuda Eston Pihkuriks?
ja kutsuda saab teda siis eston suhkur'iks
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteip. kui väravaid ei tule ja eston on pinges, pead sina meeskonna nimel leppima väikse tagasilöögiga ja tema vända endale kurku ajama. pärast suurepärast suutööd pole kellelgi küsimusi taktika kohta. väravaid koliseb jalast, peast, vasakust, paremast ja rahuldatud jäsemest.
ja kutsuda saab teda siis eston suhkur'iks
Tundub, et sa oled sama soovituse andnud ka Angelotile.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar