320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustheh,
just pidin sedasama küsima.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKas ma olen ainuke, kellele tundub, et soccerneti leht on aeglasemaks läinud viimasel ajal?
tuleb tiblad.com foorumisse üle kolida, seal käib kõik kiirestikaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustoleks see siis nii, et sa oleks ainuke
tuleb tiblad.com foorumisse üle kolida, seal käib kõik kiirestiFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustPaistab, et majanduskriis rõhub ka soccerneti saiti. Bannereid ei ole, pappi ei jookse...koliti siis nüüd mingisse uude odavasse serverisse? :S
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSoccernet tegi uue aasta prognoosi samamoodi nigu rahandusministeeriumi megaanalüütikud. Võtame kahe aasta taguse olukorra, seejärel aastataguse. Võtame joonlaua ja tõmbame ühtlase tõusuga noole kõrgusse.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSoccernet tegi uue aasta prognoosi samamoodi nigu rahandusministeeriumi megaanalüütikud. Võtame kahe aasta taguse olukorra, seejärel aastataguse. Võtame joonlaua ja tõmbame ühtlase tõusuga noole kõrgusse.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustJällegi üks lugu vaja tuvastada, nimeks Inflitation vms. Äkki keegi teab midagi selle nimelist v sarnase nimega?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustInfinity? Fascination? Muud mul praegu paugult ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttaku tegi mingi hea teema aga nüüd on kadunud. miksm kuhu?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar