Algselt postitas Glasgow Celtic FC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Siin võib lampi arutleda, nt viimase pooltunni pealt on mul kaks asja, millest ma tõenäoliselt kirjutaks vajadusel loo kokku - delfist loetud lugu, kuidas mesila tänaval mesilased inimesi "terroriseerivad" ja praegu Babelis koht, kus Cate Blancheti tegelane käskis oma mehel coca seest jää minema visata, sest "ei tea mis veest see on".
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postituston vaja teha reedeks arutlus keskkonna teemadel...500 sõna...kellegil ideeid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTeeme ära.
mis mõttes? mul lühises nooh
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustwatttt thee faak?
mis mõttes? mul lühises nooh
Kommentaar
-
Vahel on nii, et mõned kriidid on vanusest lähtuvalt ääretult tuhmid. Kui on XY-kromosoomiga tuhm kriit, siis saadetakse ta meil kiirelt persse. Kui on XX-kromosoomiga tuhm kriit, siis teda persse ei saadeta, vaid hakatakse mingid ninnunännut ajama. Mingi hetk ilmuvad ka pedofiilid välja, kes üritavad tuhmi kriidiga nilbusi kirjutada. Millest see tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustmiks siin teemas ühe õhtu jooksul kaks korda jutti keskkond valesti kirjutatud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustmiks mind siin foorumis ühe õhtu jooksul kaks korda suudeldud on?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustVahel on nii, et mõned kriidid on vanusest lähtuvalt ääretult tuhmid. Kui on XY-kromosoomiga tuhm kriit, siis saadetakse ta meil kiirelt persse. Kui on XX-kromosoomiga tuhm kriit, siis teda persse ei saadeta, vaid hakatakse mingid ninnunännut ajama. Mingi hetk ilmuvad ka pedofiilid välja, kes üritavad tuhmi kriidiga nilbusi kirjutada. Millest see tuleb?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustA mingi väliliin(?) ei ole mõeldav? Ülipede?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustmilliseid nilbusi sa siis kirjutad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar