Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Küsin ja vastan:
Miks on mees, kes paljusid naisi põrutab, tegija, aga naine, kes paljude meestega magab, lits?
Aga sellepärast, et kui sul on võti, mis kõik lukud lahti teeb, on see päris kunn värk, aga kui sul on lukk, mille kõik võtmed lahti keeravad, on sul lihtsalt sitt lukk
Lisan juurde, et tegu olla elukunstnik Lazeri killuga, et autorlusele ei pretendeeri
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOskab keegi öelda mitu kasutajat saab panna auto passi?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKüsin ja vastan:
Miks on mees, kes paljusid naisi põrutab, tegija, aga naine, kes paljude meestega magab, lits?
Aga sellepärast, et kui sul on võti, mis kõik lukud lahti teeb, on see päris kunn värk, aga kui sul on lukk, mille kõik võtmed lahti keeravad, on sul lihtsalt sitt lukkFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOskab keegi öelda mitu kasutajat saab panna auto passi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas sellel on üldse mingi piirang? Ma ei tea, neli saab kindlasti, rohkem ma ei tea, kuid kindlasti on netis midagi ka sellest kirjutatud.
Tänud, Dannar.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNetis ma küll midagi ei leidnud. Piirangu seab juba tehnilisepassi mõõtmed. See pole ju tapeedirull kuhu võid tuhandeid nimesid kirjutada.
Tänud, Dannar.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNojah, aga no ega see pole ka eriti loogiline ju, et mingi üle kümne inimese sinna kirja pandaks. Isegi see kümme on suhteliselt ulme mu arust.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPole seal midagi ulmet. Liisingus olevale autole ei saa teha volikirja. Oma tutvusringkonnas ikka leiab 10 inimest kes aegajalt minu autoga sõidavad.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas seda volikirja on üldse tänapäeval veel vaja?308
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustPraktikas minuteada volikirja enam ei küsitagi...
Eelkõige just igasugused liisingu ja firma autode puhul.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEesti kohta ma ei tea, sest mind pole kunagi dokumentide kontrolliks kinni peetud. Küll aga Lätis vaatasid seda, et mu nimi passis kasutajana kirjas oleks.
Kommentaar
-
Huvi pärast uurisin järgi. Kuigi praktikas võibolla Eestis tõepoolest ei küsita volikirja, nõuab liiklusseaduse § 17 lg 3 seda endiselt.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12988858308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar