Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis on Clasgow Celtic FC IQ (arvestades, et 100 on keskmine)
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kui kiirelt tehakse valmis kiirpass ja kui palju see maksab, äitäh !
imelik, et google JÄLLE ei tööta. muidu oleks saanud sinna "kiirpass" sisse lüüa ja oleks vastus minutiga käes olnd, aga noh.
igatahes - kaks päeva, riigilõiv 900 krooni. teha saad ainult juhul, kui pass või ID-kaart juba olemas, ja taotluse esitada ainult Tallinna büroodes kohapeal.
eelmisel kevadel pidin minema peterburgi. paar päeva enne viisa taotlust avastasin, et kehtivus läbi. läksin esmaspäeval kell 15 passi tegema ja järgmine päev kell 16 oli käes. ma ütlesin ka, et kiirustage. passi kodulehelt saab vaadata ka mis staadiumis su pass on kui tegema hakkad. ja 900 krooni maksab.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Viimase nädala jooksul olen autoroolis kahel korral kuulnud raadio 2-s kõlavat eesti lugu, mis muigama paneb. Tahaks hirmsasti seda veel kuulata. Äkki kellelgi on olemas? Lugu peaks kandma nime 'Suusabaas'. Kes esitab, seda kahjuks ei tea. Hääle järgi ma kahjuks öelda ka ei oska.
suusabaasis on tantsupidusee toimub siin igal õhtulnoorte kehade vallatust ruum on täisja villaste sokkide lõhnanurgas mustendab kaaneta klaverkeda lokkides ...
Aitäh ette!
Edit: Peaks ikka video all olevaid kommentaare ka sirvima. Kalmer Tennossaar - Vana klaver on soovitud lugu. Leidub ehk kellelgi ?
Kommentaar