Hei! Oleks tarvis 3. jaanuar vastu 4. jaanuar Tallinnas leida odav hotell. Päris hea oleks, kui hotell asuks Lasnamäe Kergejõustikuhalli lähedal. Soovitusi!?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustTatoo Studio?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustHei! Oleks tarvis 3. jaanuar vastu 4. jaanuar Tallinnas leida odav hotell. Päris hea oleks, kui hotell asuks Lasnamäe Kergejõustikuhalli lähedal. Soovitusi!?
Mahtra tänavalt bussiga ca 10 mintsa sõitu:
Või kui ikka hotelli tahad, siis 10 mintsa jalutamist. Hinnad muidugi suts krõbedamad:
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustTatoo Studio?Algselt postitas Evu Vaata postitustmingit kodulehte või asukohta?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustPusha, Liva, Sandman, Malice, Pharrell - Play Your Part
Kellelgi on jagada? Ette tänades.
Sealt saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustarvutimehed?! Nuss Windows Genuine jamaga! Ei saa lahti sellest, rsk!
Minu cd-key'd ta enam ei tunnista - ütleb et see ei sobi ja kõik. Ja jumalast aus asi peaks olema, mitte mingi piraat! Mida perset ma teen nüüd?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsuure hädaga võid muidugi 112 valida või siis googeldada
aga tänud Shermann... aegajal tuuakse koju Postimeest, et uurin sealt :Polgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustarvutimehed?! Nuss Windows Genuine jamaga! Ei saa lahti sellest, rsk!
Minu cd-key'd ta enam ei tunnista - ütleb et see ei sobi ja kõik. Ja jumalast aus asi peaks olema, mitte mingi piraat! Mida perset ma teen nüüd?
katsu installimise käigus jõuda variandini, kus pakutakse võimalust asja telefoni teel aktiveerida - seda teegi. Vajaliku telefoninumbri peaks ta sulle minu mäletamist mööda ise ette andma. Ma ka algul sellest vaatasin mööda, sest arvasin, et sel juhul saad mingi Bangladeshis asuva laptopiga "inglise keeles rääkida", aga see on pmtslt microsofti eesti klienditugi lihtsalt. Vastab sulle seal tülpind häälega taat, kes vist päevast päeva muud peale selle probleemi lahendamise ei teegi. Räägid mure ära talle (igaks petteks tasub kohe ära mainida, et on sul seaduslik asi, mis ei lähe tööle, aga no samas ega nad ei viitsi iial täpsemalt pinnida ka). Kui sul mingit koodirida selleks hetkeks ekraan täis ei ole, siis tüüp juhendab sind, kuidas need sinna saada. Loed need koodid ette talle. Siis loeb tema omakorda samasuguse rodu, mille sina pead lahtritesse toksima. Ja ongi kõik. Kõlada võib keeruliselt, praktikas võttis ehk max viis minti aega. Viola.
ja vabandan ette, kui oli natuke segane selgitus või kui mõni samm vahele jäi, a ma tegin seda õige mitu kuud tagasi ja hoobilt ei suuda praegu netist adekvaatsemat lehekülge kah miskipärast leida. Ehk oli siiski abi.
edit: ahjaa, see läks meelest, et enne hommikut pole mõtet ennast kettasse ajada, nad ainult vahemikus 8-20 elutsevad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustOleks vaja mingit viie minutilist videoklipi vihmast, üksindusest, tahtejõust või millegist, mis nende eelnevatega veel võib seonduda.
Oskab keegi kuhugi juhatada?
Ara mind nyyd hukka m6ista, ma otsisin suht kaua seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustpalun. http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=25834
Ara mind nyyd hukka m6ista, ma otsisin suht kaua seda.
Kommentaar
-
tra saunaga mingi jama
ehitasime endale eelmine aasta sauna
korsten on üks
kaminast läheb otse ülesse ja üleval on toodud leiliruumi korsten (ca 6m) korstnasse
kõik oli ilus kena, kuni...
kütsime, ning vaatasin, et lagi imelikult märg ja must
läksin ülesse, ning asi selline. korsten märg, ning nõgi tilgub lae põrandale ja sealt imbub läbi lae
miks korsten püsib märjana? kuidas saab asi olla nõgine, kui korsten on aasta vana ja hiljuti hooldatud?
oskab keegi midagi soovitada või teha?
P.S.korstnal puudub mütsСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar