keegi kütab plastiku, kile, liimpuidu vms?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustKas kellelgi on lugu "Jõuluaeg"? Lastakse toda hommikuti R2's ca kella 9:45 aeg mingi nö lauluvöistluse raames. Igal hommikul on vastaseks uus laul, kes rohkem hääli sab, see on vöitja.
"Käes on jõuluaeg...ouo" - üliajuvabalugu.
See lugu on pärit meie teeneka saatejuhi Rein Vaderi erakogust, kassetilt, mis kusagil 1994. aastal talle raadiosse saadeti. Meid kummitab nüüd küsimus - kes on need endised räpihuvilised noorukid ja mis neist tänaseks saanud on?
Kuula pala näidist ja kui tead tegijate tausta, kirjuta meile aadressil silmadlahti@err.ee
Kuulata saab seda üllitist siit.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustEsitaja nimi on: E&K I.N. Project, pala pealkiri: "Jõuluaeg".
See lugu on pärit meie teeneka saatejuhi Rein Vaderi erakogust, kassetilt, mis kusagil 1994. aastal talle raadiosse saadeti. Meid kummitab nüüd küsimus - kes on need endised räpihuvilised noorukid ja mis neist tänaseks saanud on?
Kuula pala näidist ja kui tead tegijate tausta, kirjuta meile aadressil silmadlahti@err.ee
Kuulata saab seda üllitist siit.
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustMis hõuli fakk? Sina tegid, jah??!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustÕnneks mitte. aga mul on umbes sama kenjaalseid laule sest ajast. Bändi nimeks oli Suslikud ja mina olin räppija osas:$
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsa pead näitama, et disktiminat (lahendivalemist) tuleb reaalarv
E: Diskriminant tuleb (3a-b)(3a-b)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar