Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
on keegi kasutanud sellist asja nagu www.annaabi.com
tegu sis õppematerjalidega
seal üks dokument, mida mul homseks vaja, ning registreerisin ennast vipiks
kuid kinnitust pole tulnud
nüüd mõeldes, et on see üldse reaalselt eksisteeriv koht, või lihtsalt koht kust raha välja pumbata
mina igatahes polnud sellest enne kuulnudСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
igatahes punkte pole, kuid tõmmata oleks vaja
saaks selle mulle keegi tõmmata ja saata aadressile mihkelkirm@hot.ee
oleksin väga tänulikСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustigatahes punkte pole, kuid tõmmata oleks vaja
saaks selle mulle keegi tõmmata ja saata aadressile mihkelkirm@hot.ee
oleksin väga tänulik
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMul on tekkinud Vistaga selline kahtlane probleem, et mõningate programmidega tekkib probleeme, kui arvuti USB-porti pole ühtegi seadet ühendet. Näiteks Last.fm laskub kohe Not Respondiongusse, samamoodi LIVE Messenger. Samas, kui MP3-e mängija või väline kõvakas ühendatud on, siis on kõik ok ja kõik jookseb.
Samamoodi peab shutdowni tegemiseks ka mingi asja USb-sse lükkama, sest muidu ta rsk jääbki shutdowni tegema.
Apua, Apua!!
Kommentaar
-
Algselt postitas U2 Vaata postitustTervist!
Mul yks arvutiteemaline probleem.Nimelt ei taha mu läpakas wifi toimida.Ütleb,et mul on vigane ip.Kuidas ma läpakal ip-d vahetada saan?
tänan abi eest ette
My Network Places -> Parem klikk -> properties -> Vajaliku yhenduse peal parem klikk -> properties -> Internet Protocol TCP/IP properties.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkeegi teab mõnda kõvemat USA kõmulehekülge?
Kommentaar
-
kas on tõsi, et kondoom aitab raseduse vastu 97% tõenäosusega? Või mismõttes see 97% on? Kas ühe vahekorra kohta? Kõlab ebausutavalt ja hirmutavalt...
Edit: see nr siis aastase kasutamise kohta.
Siis uus küsimus. Mis tähendab aastane kasutamine? Mõne on ju auk tööd täis ja teine kuival..mitu vahekorda see aasta peaks tähendama umbes?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar