Ma ei ole midagi kuulnud. Olen ise näinud ja tean, et kasutavad seda regulaarselt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas GairiNii. On 9 klass, kõik poisid. Tahaks neile näidata minigt shokeerivat filmi mingist aktuaalsest probleemist, mis neidki puudutaks (näiteks youtube'ist). Aga see peaks mahtuma 45 minuti sisse. Oskab keegi aidata? Muidugi seda vaja homseks juba, kuna pean asendustundi andma
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiNo ma rohkem mõtlesin, et alkohol, narkootikumid, suitsetamine, purjus peaga sõitmine jne. Ja tahaks tervet tundi ära katta ...
http://video.google.com/videoplay?do...07816427160377 ja see kõige muu kurja alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiNo ma rohkem mõtlesin, et alkohol, narkootikumid, suitsetamine, purjus peaga sõitmine jne. Ja tahaks tervet tundi ära katta ...
Pärast kirjutavad 20 minutiga essee teemal "Kuidas aidata ligimest - kas õlekõrs või burks?".When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Saarepeedile liskas näita ka Siberi Rahabossi http://www.youtube.com/watch?v=yPTzxfhjTxQ
ja siis oot arutlusi või kirjutisi teemal "Vaimuvaesus ja karjuv viletsus - elu eestis aastal 2008?"olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kust sa seda kuulsid, et suusatajad snusi panevad?
Eesti suusatajate hulgas levib komme kasutada treeningujärgseks stressimaandamiseks põsktubakat ehk snus'i, kuid oma nime all polnud ükski küsitletud sportlastest nõus sel teemal pikemalt vestlema.
otsing leiab artikli
mokatubakas.net'ist ja err spordist aga mitte epl-ist endast, kus see algselt ilmus(?):
Ergutina nikotiini sisaldava snus’i tarbimine sportlaste hulgas on seda arusaadavam, et sigaretid rikuksid suusataja kopsumahu. Suhu huule alla pandavast snus’ist otse limaskesta imbuv nikotiin jätab aga kopsud puutumata.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Gairile: Selline asi...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustjooda eston täis, filmi teda ja näita seda parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkeegi teab mõnda kõvemat USA kõmulehekülge?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar