Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustKui Kaspersky on tuvastanud viirused, siis kas ta kustutab need automaatselt? Settinguid pole näppinud
Ta asetab nad teistele ketastele ja hakkab neid levitama. jee
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustseletab keegi lahti mulle mis tähendab catch-22? vincent kunagi seletas, aga ma kohe üldse ei leia seda posti üles.
Algselt postitas vincent Vaata postitustKontekstist sõltub muidugi ka, aga väga üldises plaanis bürokraatlik lähenemine olukorrale (nt tsiteerin seadust, selle asemel et üritada probleemi lahendada). Konkreetsemalt n-ö "lose-lose situation", saad aru küll. Kaks varianti, mis välistavad teineteist, ühe õnnestunud täitmine tähendab automaatselt teise ebaõnnestumist. Või veel lihtsamalt - olukord, kus head valikud puuduvad.
välismaa keeles peaks muidu siin olema kõik öeldud, aga küllap sa sinna jõudsid otsides isegi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Catch-22armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustintressidest peaks nagu tagasi saama
niiet...
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustMingit programmi millega saaks kõvakettast mälupulga peale klooni teha ja pärast teise arvutisse kopida.
Kas on selline asi üldse võimalik? (eeldame, et arvutid on sama marki)
Nt selle või selle demoversioonid peaks laskma 30 päeva jooksul kloonimist proovida (kui ei lase tasuta, siis ära pärast ohi )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar