Algselt postitas Aadu ja viinad
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kus on abi teema?
Sest et tõmbasin torrentitega filmi, aga on .avi ja ainult hääl tuleb, pilti ei ole. Kasutan filmide vaatamiseks Sopcast-i.
Kas see oleks abiks maybe?
Kommentaar
-
Need kleebitavad tatokad ei sega sul joomistAlgselt postitas Evu Vaata postitustkui ma teen tätoveeringu. siis ei tohi õlut juua, aga viina tohib. aga kas viina mahlaga tohib juua või?
AILTON
Kommentaar
-
Juua ei tohi kääritatud jooke.Algselt postitas Evu Vaata postitusthhahaha funnei, aga päriselt?
Kommentaar
-
Kusjuures sellega seoses tuli mulle meelde hiljutine avastus. TVPlayer on saadaval iphone/ipod touch omanikele. ise testinud pole, sest see nõuab vist 2.1 versiooni tarkvarast.Algselt postitas vincent Vaata postitustSopcasti, milleks? Vaata VLC playeriga ja 99 juhul 100st pole selliseid probleeme.
Kommentaar
-
A mis siis juhtub kui juua neid?Algselt postitas Kurat Vaata postitustJuua ei tohi kääritatud jooke.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Kui sul haavad väga kergesti mädanema ei hakka, siis võid üsna muretult ka õlle ja muid kääritatud jooke juua, rääkimata viinakoksidest.Algselt postitas Evu Vaata postitustkui ma teen tätoveeringu. siis ei tohi õlut juua, aga viina tohib. aga kas viina mahlaga tohib juua või?
Kommentaar
-
sama lugu on ka siis, kui muud haavad on - mädanema võib lihtsalt kergemini minna.Algselt postitas magnisco Vaata postitustA mis siis juhtub kui juua neid?BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
, ei lae üldse äragi, igale mujale saan D:

Kommentaar