see on võimatu, nädal lõpeb juba neljapäeval.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
seoses tatooga lihtsalt tuli meelde üks aastatetagune seik, mille sõber rääkis. ühel järjekordsel korterijoomal oli ka kodanik tatoveeria koos mingite agregaaidega ning üks naiskodanik, kes pärast mõningast joomist endale tatood, mis roosi kujutab kannikale tahtis. tatoveeria oli nõus. aint et väikse näpuvea lasi sissening roosi asemel tatoveeris talle traktori istmikule.
Kommentaar
-
Mul on selline probleem, et mul on panasonicu videokaamera, kuhu käivad sisse nii kassett kui ka mälukaart. Kuidas ma saan teha nii, et ma saaks filmida mälukaardile mitte kassetile. Hetkeseisuga saan mälukaardile ainult pilte teha, ja kui filmimiseks läheb siis nõuab kassetti. Kas ja kuidas saan ma filmida mälukaardile, on siis küsimus.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustloe õpetust kui see alles onMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustOleks esimese asjana teinud, kui õpetus alles oleks
Rääkimata sellest, et "panasonicu videokaamera" pole just teab mis täpne marginimetus
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustteise asjana võiks netist õpetust otsida
Algselt postitas yheksa Vaata postitustNoh siis aitab söber internet, sest neid manuale on ikka üles riputatud siia ja sinna. Pisut guugeldamist ehk aitab eksju.
Rääkimata sellest, et "panasonicu videokaamera" pole just teab mis täpne marginimetusMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
aga palun!
kiirelt seda manuali lugedes tundub, et selle asjaga ei olegi võimalik videot kaardi peale teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustaga palun!
kiirelt seda manuali lugedes tundub, et selle asjaga ei olegi võimalik videot kaardi peale teha.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar