ülekannete ja üürilepinguga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustülekannete ja üürilepingugaJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustalati on võimalus mängida sellele, et kui üürileanda riigile oma "ärist" pole infot jaganud ehk maksu mitte maksnudAlgselt postitas cannuman Vaata postitustkuidas seda kindlaks teha?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
No Cannumani probleemi võiks vaadata ka teisest küljest. Pole vaja onju võõras korteris sellist pidu teha, et pliit puruks läeb. On loogiline, et nüüd peab omanik ostma uue pliidi. Seda ei saa ta teha hinnaga "et ta on aasta aega vana pliit". Lisaks veel see, et selle aasta oled ilmselt sina ise seda kasutanud.
Et mina ei näe siin eriti, et omanik koorib sult kümme nahka, vaid ise oled ka ikka paraja seana käitunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustur so gay and you don't even like boys
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEi, seal olla kirjas: "Seda imes Etti"
A Katy Perry lugu mängis mul päriselt ka postitamise ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNo Cannumani probleemi võiks vaadata ka teisest küljest. Pole vaja onju võõras korteris sellist pidu teha, et pliit puruks läeb. On loogiline, et nüüd peab omanik ostma uue pliidi. Seda ei saa ta teha hinnaga "et ta on aasta aega vana pliit". Lisaks veel see, et selle aasta oled ilmselt sina ise seda kasutanud.
Et mina ei näe siin eriti, et omanik koorib sult kümme nahka, vaid ise oled ka ikka paraja seana käitunud.
Vend kolis sinna kui pliit oli pool aastat vana ja nüüd elas umbes pool aastat seal. Ja see et tema seda aasta kasutas ei ole ju mingi näitaja? Samamoodi kasutas ta telekat ja diivanit. Kui seda praegu seal poleks, siis oleks mehel aasta vana pliit.
See kuidas see katki läks pole väga oluline, aga üldiselt oli väike läbu ja keegi ei teagi kuidas see katki läks. Üldiselt mingeid probleeme neil seal polnud, väiksed peod ja värgid ikka aga kõik muud asjad terved ja üürid ilusti tähtaegselt tasutud jne...
Mina näen ikkagi siin roppu koorimist kui ta aasta vana pliidi eest tahab 8.5k, mis hetkel uuena alla 7k kusagil saksas maksab.
Ausa variandina näeksin mina umbes sarnase kasutatud pliidi ostmist temale ja selle praoga asjanduse endale võtmist vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAusa variandina näeksin mina umbes sarnase kasutatud pliidi ostmist temale ja selle praoga asjanduse endale võtmist vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSee teeb ju sama välja, kui vend võtaks 8,5 kilo eest selle pliidi endale?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPliit on aasta vana. Aasta vana korras pliit ei maksa 8.5k kui see uuena maksab hetkel 420€olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ei proovi kuidagi õigustada pliidi lõhkumist või midagi. Ja ei soovi vaielda teemal, kes kui palju peaks maksma. Abi on vaja selles vallas, et odavalt sellest sitast välja tulla.
Samasugust pliiti tal vaja ei ole. Saaks ju inimese kombel kokku leppida. Aga see et mingi 3cm pragu aasta vanal pliidil makasab 6k, kui terve kompott on mingi 6.6 tutikana, on ju röövimine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar