Algselt postitas zaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mul selline küsimus, et läpakal sai heas usus üritatud Vista SP1 peale lasta, kuid arvuti ei lähe enam tööle. Tuleb ette pilt, kus ütleb, et configuring updates 3/3 ja jookseb 99%-ni ning siis teeb ise restardi ja sama asi kordub lõpmatuseni. Missssaaaaab nüüd? Krt, ega Vistal garantiid ei ole? Minu jaoks tundub loogiline, et kui ma ostan miski riistvara koos tarkvaraga, siis kehtib kogu kompotile garantii ning kuna Vista ise pakkus, et uuendame, siis võiks see teema garantii alla minna küll. Mõtteid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Robinho Vaata postitustMul selline küsimus, et läpakal sai heas usus üritatud Vista SP1 peale lasta, kuid arvuti ei lähe enam tööle. Tuleb ette pilt, kus ütleb, et configuring updates 3/3 ja jookseb 99%-ni ning siis teeb ise restardi ja sama asi kordub lõpmatuseni. Missssaaaaab nüüd? Krt, ega Vistal garantiid ei ole? Minu jaoks tundub loogiline, et kui ma ostan miski riistvara koos tarkvaraga, siis kehtib kogu kompotile garantii ning kuna Vista ise pakkus, et uuendame, siis võiks see teema garantii alla minna küll. Mõtteid?
Kommentaar
-
Nõustamine telefoni teel
Eraklientide tehnilise toe telefonil 606 9966.
Äriklientide tehnilise toe telefonil 606 9922
Üheskoos leiame Sinu probleemile parima lahenduse. Kõne hind 150 krooni.
copy-paste elioni kodukalt.
küsimus. kas keegi prooviks järele KAS ikka on 150 krooni kõne hindma ei julge helistada praegu. küsimus: kas üksikult ei saa digiTV.le kanalit juurde tellida. YLE2.e siis täna vaja. mul kõige odavam mingi 40 kanaliga pakett.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustküsimus: kas üksikult ei saa digiTV.le kanalit juurde tellida. YLE2.e siis täna vaja. mul kõige odavam mingi 40 kanaliga pakett.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustYle 2 on ju nende Elioni digi tv poolt pakutud 40 kanali seas olemas? Number 11, kui mälu ei eksi.
Kommentaar
-
Selle cannumani venna teemaga meenus järgmine probleem: ükskord purunes koduste mõttetalgute käigus umbes selliselaua klaas. Mõtlesin, et äkki saaks kuskilt sinna tühjaks jäänud auku sobiva klaasi sebida ja teeks sellest midagi lahedat. Aga kõige loogilisem variant ehk Baltiklaas ütles ära. On veel mingeid mõtteid?
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustkui keegi siin midagi ümber ei ole tõstnud, siis mitte. igastahes kanal on loetelus nn. "hall" st. seda, et see ei näita pilti. ehk paketti ei kuulu. ja on ta ikkagi seal 40st allpool...
Kommentaar
-
See number on loomulikult endiselt tasuta, lihtsalt kui su mured mingi piiri ületavad, siis operaator ütleb, et edasi on kahjuks jutt 150 eeku, kas soovite jätkata (kuna osad kodanikud hakkasid sealt tasuta arvuti seadistamise süvakursusi eeldama). Pealegi, kui oleks algusest peale 150.-, siis sellest peaks niikuinii ka seaduse järgi juba enne raha võtmist klienti teavitama. Kuna sinu probleem on konkreetselt Elioni teenusega seotud, siis saad kindlasti tasuta abi. Aga sul peab ilmselt jah slaavi pakett olema. Foorumist jäi muide ka selline teema silma: http://foorum.elion.ee/foorum/viewtopic.php?t=5286armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustSelle cannumani venna teemaga meenus järgmine probleem: ükskord purunes koduste mõttetalgute käigus umbes selliselaua klaas. Mõtlesin, et äkki saaks kuskilt sinna tühjaks jäänud auku sobiva klaasi sebida ja teeks sellest midagi lahedat. Aga kõige loogilisem variant ehk Baltiklaas ütles ära. On veel mingeid mõtteid?
Kommentaar
-
1)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt vaja külastada arsti, mis põhjustel jne?
2)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt vaja olnud tarbida mingeid medikamente ning miks?
3)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt tekkinud raskusi mingi tegevusega või mõni tegevus on muutunud võimatuks?
Uurimustöö tarvis vaja, iga vastus on kuldaväärt.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
No kui iga vastus on kuldaväärt:
1)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt vaja külastada arsti, mis põhjustel jne?
ei
2)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt vaja olnud tarbida mingeid medikamente ning miks?
ei
3)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt tekkinud raskusi mingi tegevusega või mõni tegevus on muutunud võimatuks?
ei
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust1)Kas kellegil on spordivigastuse järgselt vaja külastada arsti, mis põhjustel jne?
Uurimustöö tarvis vaja, iga vastus on kuldaväärt.
2. jah
3. ei
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar