Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustPakun, et kõik on seotud kava, ning selles püsimisega. Ise olen vähemalt seda märganud, et kui film oodatust varem lõppeb, siis lastakse lõputiitreid, aga kui aeg peale pressib, siis jäetakse näitamata.
Imelik kuidas asi ei saa kavas püsida, kuigi hommikul ei ole ühtegi otsesaadet vms mis võiksid eetriaegu nihutada. Äkii on tegu kurikavala nipiga, kuidas reklaami saaks kauem näidata, mitte et seda vähe oleks, vastupidi.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitusthommikust tarkadeklubi.
Tekkis selline huvitav küsimus, et kes on treeneritest kõige rohkem CL finaalis osaleda saanud? Ma pean silmas just juhendajana/treenerina, mitte mängijana?
Kas tõesti Rafael Benitez ?
Ottmar Hitzfeldil on neli.
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitusthommikust tarkadeklubi.
Tekkis selline huvitav küsimus, et kes on treeneritest kõige rohkem CL finaalis osaleda saanud? Ma pean silmas just juhendajana/treenerina, mitte mängijana?
Algselt postitas Epic Vaata postitustOttmar Hitzfeldil on neli.
Kommentaar
-
Francisco Gento is the only player to be in 6 Champions Cup-winning sides.
Bob Paisley is the only man to coach 3 Champions Cup-winning sides in 1977, 1978 and 1981 (all Liverpool).
Marcello Lippi is the only man to coach 4 Champions League finalists in 1996, 1997, 1998 and 2003 (all Juventus).AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis kell ma võin Prison Break-i torrenteid otsima hakata? 23-24 osa siis soovin saada. Kui ma ei eksi siis mingil ajal täna on see Iisraelis eetris.
siit saad vaadata. kvaliteet on küll sitt, aga ajab asja ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKeegi mäletab selle heategevuskontserti nime, mis toimus 07.07.07 Wembleyl? Minumeelest Sky+ tegi mingi otseülekande ka veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKeegi mäletab selle heategevuskontserti nime, mis toimus 07.07.07 Wembleyl? Minumeelest Sky+ tegi mingi otseülekande ka veel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar