Algselt postitas Evu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma oleks pidand ikka kirjutama sulgudesse,et asi ei seisne aku tühjuses.Ühe korra olen juba seda poodikut parandanud aga siis oli ikka asi selles,et kukkusin mälus peaga tissplei katki ja pidin selle tagajärjel oma rahakotti tühjendama 1500 krooniga.Nii,et jälle toimub selle poodikuga mingi ajunuss,mille tagajärjel ma ilmselt situn räigelt pappi jälle.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Kas sul on see plastmassist viienda põlvkonna iPod Classic? Kui räigelt pappi välja köhida ei taha, siis pane teine 1500 ja natuke enam juurde ning osta parem uus alumiiniumkattega 120 GB Classic.
Seda on väga raske mälus peaga katki kukkuda. Minu oma kukkus kord trepist alla ja jäi täiesti terveks, kui välja arvata üks klaas ekraanil, mis on seal seetõttu, et mul mingit kaitsekilet pole.
Kommentaar
-
Ma ei tea täpselt ,mis generatsiooni oma see poodik on aga ma tean seda ,et see haypoood on räige telliskivi.Aga usu mind disspleid on väga lihtne katki kukkuda aga eniveiis hetkel ei seisne probleem disspleis vaid mingis sisemises probleemis,mis ei tekkinud mälus olekus ,vaid rahulikult laulude pealelaadimise ajal.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustÜleeile oli järjekord 0, aga siis ka muidugi kõik alles läksid saarde. Praegu on ilmselt üsna jõhker, aga vabagraafik - iga kolmveerand tunni tagant läheb mingi laevuke ikka välja.
18.58 oli praamil
ulme kui kiirelt läks seekordСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar