Vastus teisele küsimusele:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kui on soov puurida, siis soovitan ise puidust tüüblid teha. Vähemalt mina tegin nii.Algselt postitas cannuman Vaata postitust3. Suitsuanduri paigaldamine.
Kaasas on kruvid ja tüüblid. Mida kuradit ma nende tüüblitega teen. Keeran kruvidega lihtsalt lakke, või on tüüblitel mingi kasulik funktsioon ka?
Kommentaar
-
Ei, kuule, olen Google-st teadlik. Tulemused mis sa sealt saad on pmst. kõik erinevad, nagu siin juba öeldi, teema ongi küsimuste ja nende vastuste jaoks, mõtlesin et ehk keegi teab kohe vastust.Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
---
Kust võiks leida videoklipi Eesti - Venemaa 2-1 väravatest? YouTube-st võttis ERR maha ja Googlega ei leidnud.LFC
Kommentaar
-
Kogu Tallinn peaks olema kaetud 3g levialaga seega siin peaksid saama igaljuhul seda kasutada. Isegi halva 3g leviga töötab internet täiesti normaalsel kiirusel. Väljaspool 3g-d on ta tõesti väga aeglane. Samas oli mul probleeme kiirusega mingi aeg tagasi ja pärast pikemist jamamist avastasin mingid troojad...kui arvuti puhas siis hakkas jälle normaalselt tööle. Samas kui kasutad emt oma siis võiksid seadistuste alt vaadata et sul oleks ikka pandud networki all wcdma prefferred.Algselt postitas cannuman Vaata postitust1. Miks on mobiilne internet aeglane? Peaks olema see umbes 300 EEK/kuu pakett. USB modem taga nii nagu käib.
kas võib olla asi selles et mobiili levi kehva? Või on nii et väljaspool 3g leviala polegi midagi head oodata?
?2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar