ta pea üldse vist ei võta seda värki, aga teab keegi flora ja brondby pileti hinda ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas sixteen Vaata postitustta pea üldse vist ei võta seda värki, aga teab keegi flora ja brondby pileti hinda ?
50.- sooduspilet
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitust100.- täispilet
50.- sooduspiletAlgselt postitas -RoMaRiO-Välimuselt Cristiano Ronaldo, mänguoskustelt Arnold Oksmaa.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustfaking retard
[youtube]http://www.youtube.com/v/yDah0r3oyRQ[ /youtube]
Ja kustuta see space ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMis teha, kui mu see kuradi koodikaart on kadunud? Kas lähen panka ja ütlen, et kadus ära ja saan uue või läheb aega ka sellega?
ei lähe aega, vanad koodid tühistatakse ja kohe pistetakse uus pihku.
hops panka nüüd!
Kommentaar
-
Kui liiklusteemat juba mainiti, siis küsin, et mis võib olla suurim karistus, kui piiratud juhilubade puhul istub kõrval purjus (kuid kontaktivõimeline) isik, kellel on juhiload olnud 1,9 a (ehk kuu aega 2 aastani), kuid nõutav on 2 aastat? On kellegil üldse kogemusi tatikalubadega, kui kõrval vähema kui 2 aastase kogemusega tüüp?
Kommentaar
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustKui liiklusteemat juba mainiti, siis küsin, et mis võib olla suurim karistus, kui piiratud juhilubade puhul istub kõrval purjus (kuid kontaktivõimeline) isik, kellel on juhiload olnud 1,9 a (ehk kuu aega 2 aastani), kuid nõutav on 2 aastat? On kellegil üldse kogemusi tatikalubadega, kui kõrval vähema kui 2 aastase kogemusega tüüp?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Evu Vaata postitustkas viljandisse on mõtekam hääletada tartu mnt'lt või viljandi mnt'lt. tartu maantee kaudu lähevad ka paljud.
Kommentaar
-
Soovitan samuti Tartu maanteed.
Lisaks selline küsimus- Kas ma olen ainus kellel pärast toore mugulsibula söömist (näiteks. hamburgeri vahel) janu tekib? Huvitav küll miks?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Rein Vaata postitustSoovitan samuti Tartu maanteed.
Lisaks selline küsimus- Kas ma olen ainus kellel pärast toore mugulsibula söömist (näiteks. hamburgeri vahel) janu tekib? Huvitav küll miks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar