Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustMind vaevab juba nädal otsa põrgulik hambavalu. ja seega küsimus kas Tõnismäe hambapolikliinikus võetakse kohe sind löögile, või peab ootama kaua kaua. on kellegil kogemusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas sixteen Vaata postitustKuidas saada kollaseks läinud DC skeitide valgeid ääri valgeks ?
Kommentaar
-
Probleemid interneedusega...
nimelt siin Hiinas on päris palju lehti blokitud. Eriti tunnen puudust youtube-st ja facebook-st.
Et siis mida teha, et neile ligi pääseda. Olen proovinud TOR-i(see enam kahjuks ei funka siin pool) ja zend2.com ei õnnestu enam youtube videosi kah kaeda.
PS! ei ole eriline arvuti hai, nii, et kui midagi keerulist pakute siis palun ABC kah
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKeegi sinna klounaadile Tallinnas täna läheb?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkäisin. Ja ma polnud kaugeltki ainus inimene, kes kohal käis nähtavasti...
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustnimelt siin Hiinas on päris palju lehti blokitud. Eriti tunnen puudust youtube-st ja facebook-st.
Et siis mida teha, et neile ligi pääseda. Olen proovinud TOR-i(see enam kahjuks ei funka siin pool) ja zend2.com ei õnnestu enam youtube videosi kah kaeda.
PS! ei ole eriline arvuti hai, nii, et kui midagi keerulist pakute siis palun ABC kah
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar