Pean ka tänama, sest mul oli sama küsimus oma peas pikemat aega.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas jaamu
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitusteh? mis mp4 kõrvaklappe? mp4 on ju failivorming ja seda võivad väga erinevad riistad mängida.
Kommentaar
-
no alati on abiks mängija tootja firma, mudel nimetada. Samas selliste eriliste otsade leidmine on jah alati keeruline ning seetõttu mina isiklikult neist ka hoidun - kõrvaklapp võiks olla ikka 3,5mm-se pistikuga aga hetkel see tarkus sind ei aita, seega nagu ütlesin - mängija mudelist oleks abi, ehk oskab keegi siis aidata.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustno alati on abiks mängija tootja firma, mudel nimetada. Samas selliste eriliste otsade leidmine on jah alati keeruline ning seetõttu mina isiklikult neist ka hoidun - kõrvaklapp võiks olla ikka 3,5mm-se pistikuga aga hetkel see tarkus sind ei aita, seega nagu ütlesin - mängija mudelist oleks abi, ehk oskab keegi siis aidata.
Kommentaar
-
kust kuradi august sellised sünnivad?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Kui palju on vaja rahvahääli koguda et tungival soovil üks jalgpallur mitte kunagi platsile ei pääseks...? Või kuhu ma kaebama pean või mida teha antud olukorras??? Jutt siis Roma asendus asendus masendus väravavahist Arturist ja tema meeskonnakaaslasest Andreolist. Tauni sündroomi põdeval kasutajal "Uuu"-l kindlasti vastata!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar