Algselt postitas stark
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustEnamusel DVD vaatamise programmidel peaks väike take screenshot nupp olema. Loomulikult ma eriti ei viitsi sellele mõelda kuna soovisid vastust ainult oma peikalt meesmuistelt.
Nojah, proovisin näituseks vlc-ga, aga seal on see konks - snapshot on 72 dpi resoga. Mul on vaja vähemalt 240.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustAhjaa mul oli ka üks küsimus - WHO THE FUCK ARE MAN UNITED?!?!?!
Kommentaar
-
Noh häkkerid. Kuidas ma saan oma tv/monitori (MPEG4 tüüner sisse ehitatud) näitama panna tasuta Eesti kanaleid?
1. Proovisin vanakooli toaantenniga ja tulemuseks olid udused analoogkanalid ETV, K2 ja TV3.
2. Kuna seinas on olemas ka TV/raadio augud, siis sai proovitud ka telekakaabliga, kuid tulemus oli null.
3. Proovitud sai uuema toaantenniga ja tulemuseks ~28 digikanalit (mida ei näidanud) ning 2 analoogkanalit (ETV, K2).
Millised võimalused veel oleks?
1. Maja on uus ja mingit katuseantenni meil pole (ilmselt ei saagi olema - naaber vist läbi oma katuseakna ronida ei lase).
2. Katsetada võimsama toaantenniga?
3. Igasugu kuumaksetega asju pakkuda pole mõtet, vaja on TASUTA! Teises toas on niigi Elion, kuid see raibe ei näita TV6'te.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustNoh häkkerid. Kuidas ma saan oma tv/monitori (MPEG4 tüüner sisse ehitatud) näitama panna tasuta Eesti kanaleid?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis vahe on alkoholivabal siidril ja limonaadil?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis vahe on alkoholivabal siidril ja limonaadil?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustkui neljal juhul viiest läpakas pärast sisselülitamist pilti ette ei võta, kuigi vent hakkab undama ja tulukesed süttivad, siis on asi ilmselt emaplaadis? kõvaketas on tal igal juhul õhtal, aga BIOS peaks ikka ju ette kargama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMis kool Lehola peatuse läheduses asub?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar