320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMehhakas arvas, et kõik on poksima hakanud vahepeal. Muud midagi. Aga mis see Sind kotib? Sa ju nii kui nii ainult 'Mida hetkel kuulate?' teemasforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=MEhj1sxMnj0#movie_player
kuidas see tehakse?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustMis mängu täna YLE TV 2 üle kannab?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust1. Miks mul hiir mööda ekraani pidevalt ringi jookseb?
1.) laser on sitane, puhasta ära ja vaata siis
2.) ebasobiv lauapind (peegelduva lauaga hakkab jooksma näiteks)
3.) sitt hiir, sitt tehnoloogia
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAga kas selle juures on igal korteril ka eraldi soojusmõõdik vms? Muidu plekid ikka rõõmsalt mutikeste saavutused ka kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust1. Miks mul hiir mööda ekraani pidevalt ringi jookseb?
2. Miks mu 2007 aasta PowerPoint kokku jookseb kui seal mõni link avada? Sama teeb ka siis kui ise tekitad mingile sõnale juurde hüperlingi.
E: word ka ei ava, aga kokku ka ei jookse vähemaltIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKas enne avamist õllepurgi ülaosale koputamine annab mingit efekti vahu vältimise osas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar