aastal 2000 loodi selline ansambel nagu Kreeker, kus laulis ka Birgit Õigemeel. Keegi teab, mis nende hittlaulu nimi oli, äkki saab isegi sheerida?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas oleks kõige normaalsem tõlkida "fuck you" eesti keelde? otsetõlge välja arvata
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas oleks kõige normaalsem tõlkida "fuck you" eesti keelde? otsetõlge välja arvataIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas oleks kõige normaalsem tõlkida "fuck you" eesti keelde? otsetõlge välja arvata
Mine ...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Teatud kindlas numbritevahemikus saab peale soovitud tehte sooritamist vastuseks tulla ainult üks konkreetne number. Näiteks vahemikus 10-19 tuleb peale lahutamist vastuseks alati 9, vahemikus 20-29 aga 18. Jne. Kui sa seda maatriksit vaatad, siis näed, et kõigi nende numbrite juures on kirjas sama kingitus. Programm lihtsalt roteerib erinevaid kingitusi nende kindlate numbrite peal.
PS. Muidugimõista ei tulnud mina selle peale, vaid üks mu informaatikust kolleeg. Ja temal läks selleks aega umbes täpselt 3 minutit.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitusttäiesti lõpp, mul ei tule üks lugu meelde. suht kuulus lugu, c.a. 6 aastat vana, refräänis on fortyfive sees, mingi "really feeling passion on the fortyfive", sth like that. guugeldasin sõnu, ei leidnud.
help mi pliiz
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar