Algselt postitas buub
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKui ma komposteerin Tallinna bussides sõites pileti selle kompostriga, mis jätab kellaaja peale, siis kas mul on õigus sõita 1 tund või ainult üks ots nagu tavaliselt?
Kui ostad tavalise talongi, siis vaid 1 bussTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Yaman Vaata postitustKui ostan säärekaitsmeid, kuidas ma aru saan millised jalale parajad on?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
"Seoses Eesti vs Bosnia-Hertsegoviina MM-valikturniiri jalgpallikohtumise laupäeval 10.10.2009 A. Le Coq Arenal turvalisusnõuete tagamisega EI TOIMU piletite müüki Piletilevi füüsilistes müügipunktides alates reedest 09.10.2009 Harjumaal ning Urge ja Märjamaa Satoilides.
Muudes maakondades jääb piletimüük avatuks."
Kas Tallinn läheb ka Harjumaa alla? T*ra, mul oli meeles, et mängupäeval ei müüda pileteid.
Kommentaar
-
Mis lugu hakkab 6:59 peal? Ehk keegi aitab..
ise arvan esitajaks Tom Jonesi..täpselt ei tea.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkas ma olen ainukene kes homme väikest möllu staadionil tahab näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkas ma olen ainukene kes homme väikest möllu staadionil tahab näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustMis buutsadega mängib härra Klose ?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar