Millal kaotas Eesti koondis viimati seisuga 0:2 ? (enne eilset mängu)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas s2nd3r Vaata postitustMillal kaotas Eesti koondis viimati seisuga 0:2 ? (enne eilset mängu)
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustMis süsteemiga saab autole uued dokumendid, kui ma suutsin vanad ära kaotada? Lihtsalt lähen Ark-i ja saan sealt uued või peab maksma ka?
Kommentaar
-
Margus Hunt
Selline palve siis, et tahan seda pilti mis sloleht.ee lehel on, aga kuna seal on väga väike, siis äkki keegi leiaks sama pildi suuremana? Aitäh
Kommentaar
-
mis on?
ma täpselt ei saa aru mida sa mõtled. aga kui mõtled, et see pask exelis on, siis on sul õigus. õpetaja andis sellise jama.
tingimused selle ülesande jaoks on järgmised:
Kodune töö peab täitma alltoodud tingimusi.
1. Diagrammidel on loogilised pealkirjad ja telgede nimetused (kui vajalik, siis ka legend).
2. Kõik diagrammid on loodud eraldi töölehtedele.
3. Hinnete diagrammil algavad hinnete väärtused hindest "2". Selleks määrad diagrammi
koostamise tesises etapis (Source Data) vahelehel Series sisestusväljas Category (X)
axis labels piirkonnaks tabelist hinnete väärtuste veeru (asetad kursori sisestusväljale ja
märgid hiirega tabelis vastavad lahtrid). Samamoodi lisad aastaarvud 2. ülesande 4.
punktis koostatavale diagrammile.
4. Leitavad suurused on koondatud uutesse tabelitesse. (Kõikidel tabelitel on pealkirja read
või veerud.)
5. Kui võimalik, on valemeid kopeeritud.
6. Kõik leitavad ligikaudsed väärtused on ümardatud sajandikeni.
7. Kui ülesande küsimus nõuab sõnalist vastust, siis on see ka töölehel kirjas.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Tõmbasin faili alla ja mul näitab, et sellel on laiend .xls.doc, eks siis .doc tegelikult. Windows muidugi tahab seda wordis avada ja sealt paistab mingi roppus ainult vastu. Excel näitab normaalset jah.
Aga üldiselt on nende tingimuste nimekiri juba nii pikk, et selle läbi lugemine on juba 2 õlut väärt. Aga selle tegemine...ma ei tea tund, kaks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar