Algselt postitas Even
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Even Vaata postitustKarbis on 15 sinist ja 25 punast pliiatsit. Kui suur on tõenäosus, et kolme pliiatsi juhuslikult võtmisel saadakse kõik sinised?
öelge palun mulle nüüd lahendus käik.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSelline küsimus- Kui mul on Eestis nn. kohustuslikus pensionifondis raha ja ma kavatsen võtta mõne teise riigi kodakondsuse, siis mis saab sellest rahast?
Maksavad mulle ikka kunagi pensioniikka jõudes välja või mis saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitusttee õpik lahti ja vaata näidis ülesandeid.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust15/(15+25) * 14/(14+25) + 13/(13+25)
Edit: Boldis * on suht lahja...
Edit 2: Kuidas tõlida eesti keelde "Vision care devices market" ja "Vision care devices market overall revenurd" ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustKas internetis kuskil mingeid uuemaid rnb ja hiphop lugusid sisaldavaid nö. packe on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustarvuti käis remondis. nüüd enam ei ole internetti. network connectionsi all ei ole seda wifi connectionit enam mida ma kasutasin. kuidas ma selle tagasi saaks? mul ei ole pm kohta kus kohas ühendada netti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar