Eile hakkas täitsa lambist 1 kurgumandel valutama, valus on neelata ja rääkida. Põdesin angiini viimati ca 2-aastaselt. Kuidas ravida?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tellisin Living.ee lehelt voodi. Voodi tuli Saksamaalt ja õpetus on ka Saksakeelne. Alguses on mõni sõna ka inglise, prantsuse ja hollandi keeles. Aga juhend ise edasi on ainult pildid + saksakeel.
Minu küsimus on selline, et kas neil on kohustuslik eestikeelne juhend kaasa panna või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTellisin Living.ee lehelt voodi. Voodi tuli Saksamaalt ja õpetus on ka Saksakeelne. Alguses on mõni sõna ka inglise, prantsuse ja hollandi keeles. Aga juhend ise edasi on ainult pildid + saksakeel.
Minu küsimus on selline, et kas neil on kohustuslik eestikeelne juhend kaasa panna või mitte?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustHea, et üldse sealt voodi kätte said.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustÜlemiste keskuses saab raha vahetada kuskil? Esmaspäeval Lätti minek.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMinu küsimus on selline, et kas neil on kohustuslik eestikeelne juhend kaasa panna või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTellisin Living.ee lehelt voodi. Voodi tuli Saksamaalt ja õpetus on ka Saksakeelne. Alguses on mõni sõna ka inglise, prantsuse ja hollandi keeles. Aga juhend ise edasi on ainult pildid + saksakeel.
Minu küsimus on selline, et kas neil on kohustuslik eestikeelne juhend kaasa panna või mitte?
Olen nii voodi, öökapid, kummuti ja selle elutoa värginduse (telekaalus, riiul ja kapike) tellinud On24 poest ja kõik juhendid on ainult piltidena olnud. Mõned numbrid ka olid abiks ja erilist probleemi kraami kokkusättimisega küll polnud.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustJep,see peaks aitama, aga ei aidand mind, olen nagu terve guugli läbi käind, ega muidu ei küsiks siit.Aga siiski tänud viitsimise eest.
Mina üritasin enne enda oma mingi 3-4 progrega safe-modes aja klaarida, aga nädalaga sain niikaugele, et arvuti enam ei toiminud ja tuli hädaga targema poole pöörduda.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMis seal juhendis nii kirjutada on?
Olen nii voodi, öökapid, kummuti ja selle elutoa värginduse (telekaalus, riiul ja kapike) tellinud On24 poest ja kõik juhendid on ainult piltidena olnud. Mõned numbrid ka olid abiks ja erilist probleemi kraami kokkusättimisega küll polnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei selles pole probleem, piltide järgi saab aru küll enamvähem. Muidugi mingis kohas on näiteks mitu hüüumärki ja mingi hoiatus kirjas... Aga küsimus oli põhimõtteline, et kas peab olema eestikeelne juhend ja kui uskuda Saarlast, siis tarbijakaitse võiks neid korralikult kottida selle eest, et nad eestikeelseid õpetusi kaasa ei anna.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Olge head ja aidake mind..
Mis lugu on tv6 top geari reklaamis? mingi dnb lugu on .. aga ?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar