Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
zaz, siin on ka midagi: http://www.hot.ee/milletel/
aga tegelikult mis sa jampsid nende kanadega, võta kohe veidi jämedam elukas. peksab õue kutsumata külalistest lagedaks ja tulevikus mune tõstes saad vägeva biitsepsi ka - plusse kui palju :
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Otsiks konkreetset linki uurimusest või katsest, kus võrreldi sarnaste kehaliste võimetega suitsetajate ja mittesuitsetajate sportliku arengut ja kehalist seisundit mingi ajaperioodi vältel. Veelgi toredam oleks kui uurimuses v. katses oleks võrreldud ka neid, kes suitsetasid vähem, nendega kes suitsetasid rohkem.. Või katsealustest, kes poole eksperimendi pealt loobusid suitsetamast ja milline oli nende sportlik areng pärast seda.
Auhind parimale lingitajale 300 krooni.
aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKuidas teada saada, et kas on mingi viirus? Mul eile just jälle läks nii, ühendasin arvutile taha iPodi ning mitte ühtegi lugu polnud peal.
Hetkel jääb see asi minule aga vist saladuseks, tuleb formatt teha ja loota parimatsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKrt vot ei tea seda. Pole üldse kindel, et on olemas mingi selline paharätt. Oleks kadu sujuvam ja pc viirusevaba, siis eeldaksin silmad kinni seda, et mängija on lolliks läinud ja tahab lihtsalt formatti.
Hetkel jääb see asi minule aga vist saladuseks, tuleb formatt teha ja loota parimatforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Probleem järgmine. Arvutil sai vahetatud emaplaat ja nüüd on probleeme USB porti ühenduvate teatud seadmetega (mälupulk, MP3 mängija). Kusjuures kühvel on selles, et device manageris on kõik kenasti näha ning ka FAR manageriga vaadates ning chkdsk tehes on kõik OK. Ainult kuramuse Win explorer ei näita ketast. Disk managemendist vaadates on drive letter puudu, kuid peale selle määramist (olen proovinud pmst kõiki vabu tähti) ei näita explorer ketast endiselt, refreshi/restardi palju tahad. USB controllerid on kõik kenasti installitud.
Soovitusi?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustProbleem järgmine. Arvutil sai vahetatud emaplaat ja nüüd on probleeme USB porti ühenduvate teatud seadmetega (mälupulk, MP3 mängija). Kusjuures kühvel on selles, et device manageris on kõik kenasti näha ning ka FAR manageriga vaadates ning chkdsk tehes on kõik OK. Ainult kuramuse Win explorer ei näita ketast. Disk managemendist vaadates on drive letter puudu, kuid peale selle määramist (olen proovinud pmst kõiki vabu tähti) ei näita explorer ketast endiselt, refreshi/restardi palju tahad. USB controllerid on kõik kenasti installitud.
Soovitusi?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustProbleem järgmine. Arvutil sai vahetatud emaplaat ja nüüd on probleeme USB porti ühenduvate teatud seadmetega (mälupulk, MP3 mängija).
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitust
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustwindowsi puhas/repair install tehtud/ei aita?
Algselt postitas dannar Vaata postitustKui su emaplaat näiteks K-garantiis vahetati, siis suure tõenäosusega pandi sinu mittetöötava emaplaadi asemele mittetöötavate USB jms nänniga emaplaat, mille keegi teine garantiisse tõi.
Pealegi - probleem oli selles, et explorer ei leia drive'i üles. Device manager jms on ta kenasti nähtaval. Pmst asjad ühenduvad, aga explorer seda lihtsalt ei tunnista.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
kas tollel seadel on oma install-fail olemas?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKas keegi leiab kuskilt sellise loo nagu Leather Dynamite - Beauty Queen.
Tahaksin hirmsasti eston'ile ja taku*'le (amority'le vist ka, kui ta ikka hea tüdruk on) jõuludeks selle plaadi kinkida.
Edit: Lisasin ka 1 minutilise jupi sellest loost, mis mul õnnestus leida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkas tollel seadel on oma install-fail olemas?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMälupulgal pole (st. vajalik stuff peaks windoozas endas olemas olema), mp3 mängijal on. Mõlemiga on sama jama. Kusjuures vana mälupulk ühendub sinna kenasti. Täielik hämming igatahes.
Kas su op-süsteem omab ka elamisluba? Uuendusi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas runno Vaata postitustOtsiks konkreetset linki uurimusest või katsest, kus võrreldi sarnaste kehaliste võimetega suitsetajate ja mittesuitsetajate sportliku arengut ja kehalist seisundit mingi ajaperioodi vältel. Veelgi toredam oleks kui uurimuses v. katses oleks võrreldud ka neid, kes suitsetasid vähem, nendega kes suitsetasid rohkem.. Või katsealustest, kes poole eksperimendi pealt loobusid suitsetamast ja milline oli nende sportlik areng pärast seda.
Auhind parimale lingitajale 300 krooni.
aitäh
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar