Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tümmilugu?Algselt postitanud kasutaja peerukott poolt
Mai tea, klubides peaks hetkel kõige kõige kõvem see olema:
EDIT: A Spin FM'i edetabelis on 4'ndal kohal ka nt see:
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
-
-
Mitu pügalat me tõusta võime , kui albaania kotti panema?
ei oska mina seda arvutada
i don t like u u don t like meKommentaar
-
Uuematest kommiklubilugudest kõvemad on vast siin:Oleks ühe loo nime teada vaja, aga mul pole teile tõesti palju infot anda. Väga tuntud uuemat sorti võimas ja hoogne tümmilugu. Laulja on mees ning vahepeal lausutakse mehise häälega ka mingeid sõnu. Vahel võib seda kuulda Spin FM'ist.
Tegelikult ei ole see üldse minu küsimus ning see on kogu info, mis mulle anti. Aga igasugused pakkumised on teretulnud
või teine võimalus, et see:
?Kommentaar
-
-
Mis värk sellega on, et Reali ja Milani vahelistest kohtumistes mõlemal võistkonnal kõhupeal "bwin" ei ilutse vaid võõrsilmeeskonnal "win.com" ?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
"If two clubs meeting in the competition have the same shirt sponsor, the home team may wear their regular sponsor advertising whereas the visiting team may only wear advertising for a product of the said sponsor. No identical advertising elements may appear on the shirts of the two teams in question. The visiting club must send a sample of such new shirts to the UEFA administration for approval."
Kommentaar
-
Selge, aitäh!"If two clubs meeting in the competition have the same shirt sponsor, the home team may wear their regular sponsor advertising whereas the visiting team may only wear advertising for a product of the said sponsor. No identical advertising elements may appear on the shirts of the two teams in question. The visiting club must send a sample of such new shirts to the UEFA administration for approval."
http://www.football-shirts.co.uk/fan...nsor-logo_5527
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar