Algselt postitas Raidur
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMis pagana andmebaasi ligi sind on lastud? Ilmselgelt saatuslik viga.
Eesti Päevaleht ilmub teisipäevast neljapäevani ning reedel ilmub mahukam nädalalõpuleht LP. Lehe toimetusse kuuluvad tunnustatud ajakirjanikud, kes teevad Eesti parimat ajakirjandust. Iga eestlane väärib tõde, läbipaistvat ühiskonda ja paremat homset päeva.
mis valesti on?
Kommentaar
-
Kas www.youtubehack.net enam ei funktsioneerigi? Kõik vajalikud toimingud saab tehtud, aga kui panna sealt alt download, siis viskab page not found. Kas viga võib olla ka selles, et arvuti lihtsalt ei lasegi midagi downloadida või enam see leht ei tööta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustMida teha, kui varvas valutab ? ( ära pole löönud kusagile ega midagi )
Kommentaar
-
Kui lumi maha tuleb (isegi, kui seda on vähe), siis miks inimesed hakkavad parkima oma autosi 2 meetriste vahedega?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKui lumi maha tuleb (isegi, kui seda on vähe), siis miks inimesed hakkavad parkima oma autosi 2 meetriste vahedega?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTondid, ei oska parkida. Ennast ajab nii närvi see.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustSulle meeldib, kui keegi parklas auto võimalikult lähedale laseb ja sinu auto külje enda auto ustega mõlki peksab?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustAga 2m vahe nagu Scooter kirjeldas on ju puhas liig mis liig
Kommentaar
-
Mul on kaa parkimisalane küsimus. Rocca Al Mare kaubanduskeskuse juurde on tehtud keskkonnasõbraliku auto parkimiskohad, suht uste juurde 4-6 kohta... Kui ma sinna pargin (tavalise autoga) siis võin ma ka trahvi saada vms? Ja miks seal enamjaolt Lexused, BMW'd ja muud luksusmaasturid seisavad?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar