Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
lexusel on hübriidikad... bemmide kohta ei tea.Mul on kaa parkimisalane küsimus. Rocca Al Mare kaubanduskeskuse juurde on tehtud keskkonnasõbraliku auto parkimiskohad, suht uste juurde 4-6 kohta... Kui ma sinna pargin (tavalise autoga) siis võin ma ka trahvi saada vms? Ja miks seal enamjaolt Lexused, BMW'd ja muud luksusmaasturid seisavad?Kommentaar
-
Palju piimakate eksamid ARKis maksma lähevad umbes kokku, kui autokool on läbitud ja vaja on teha veel teooriaeksam ja sõidueksam? Hetkel tegin netis mingi taotluse ära küll, ja maksin 400eek riigilõivu. Palju nende sõidueksami ja teooriaeksami eest maksma pean?Kommentaar
-
-
Äkki täpsustad on sõpsuga, mis asi on "laul." Kas sa lauda tohid? Siis pole probleemi kui sa laulad ja kahte akkordi taustaks mängid. Kui ei laula, hakkab su sõber arvatavasti bitchima kui sa kahe akordi vahel 3 minutit vahetad.Kommentaar
-
-
Suured tänud kiire vastukaja eest. Trikk on muidugi selles, et ma pean täna kell 9 ajaks pakkuma välja nimekirja, mille hulgast tibin asja välja valib. Seega on vaja midagi lihtsat samas põnevat.
Californication tundub äge, kas see on ka lihtne?
Knoking on heavens door on mul juba listis
Kommentaar
-
Californication on lihtne küll. Vaata selle justini video teist ja kolmandat osa ka. Kõik suht sarnased.Kommentaar
-
On sul kitarr? Proovi. Üldiselt selle pärast, et seal peab ühe näpuga mitut keelt all hoidma.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar