Algselt postitas krissu04
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustkas eesti võiks minna kakskeelseks???
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustkas kuskil interneti avarustes on kirjas ka palju viimase pooleteise aasta jooksul on erinevad ministeeriumid eelarvekärpeid teinud?mul on vaja aidata mingi kirjalik töö valmis kirjutada
kümme märkiBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKas Tallinnast kuskilt orig. MW2 ka osta saab (ingliskeelne, plaadil, st mitte neti teel)?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustHetkel näitab Eurosport 2 ikkagi Bundesliigat
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustkuidas cannumanil kitarrimäng edeneb ?
Täna jäi üsna kasinaks asi, sest töö ja jalka vahele üsna vähe aega. Nüüd on kell palju ja isegi kui viitsik siis naabrid on ka inimesed ja ma ei saa neile seda valu tekitada.
Homme üritan jälle tigedamalt asja käsile võtta. Loodetavasti saabub Evu poolt ka õppematerjal mp3 (või mingi muu audio formaat) kujul ja see aitab mind edasi.
Aga üldiselt tänan küsimast
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustMul on sama küsimus nagu Vellol oli siin ühes teemas.
Kuidas youtube video postitada?
Keegi mehhakale kunagi seletas läbi ja lõhki selle ära, aga ma ei leidnud seda üles enam.
Pane lingis /watch?v= asemele /v/May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustCannuman mõned momendid tagasi R.I.P teemas selgitas:
Pane lingis /watch?v= asemele /v/
kiitos 2 meesmuistele
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustok, kiitos
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar