Algselt postitas zaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Alvarez on sealmail.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKas keegi foorumlastest Hiinas pesitseb? Kuskilt kunagi nagu lugesin...
Kommentaar
-
Väga väike ma usun, vb 5%, see on muidugi lambist võetud enda kogemustest.Algselt postitas z3ro Vaata postitustmitu % võib olla lennureisidel kaduma läinud pagas?
Kommentaar
-
Võta Windows 95 asemel vähemalt 98, siis midagi ikka näed.Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis võib olla puudu või üleliia, et mul arvutis videoid ei mängi? Kirjutab nii PowerDVD-s kui ka Windows Media Playeris, et "playing", kuigi tegelikult pole midagi.
Kommentaar
-
DuubeldanAlgselt postitas Tumba Vaata postitustMis kasutaja Kurbil viga on et ta teiste teemasi risustab niimoodi?
Sai kukkudes põrutada?
1232323You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Küsi RD käest, ta ei ole kade :PAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustkus ma saaks tänase "london calling" playlistiCerveza.
Kommentaar
-
hahahaaaa! Esiteks vabandan, et ootasin, et sa suudad loogiliselt mõelda ja vastata. Sa oled päris selgesti seda tüüpi inimene, kes ei ole kunagi mõelnud. Aga siiski, sa arvad, et iga 20s kott läheb kaduma? Igal lennul jäävad mõned inimesed on asjadest ilma? Tegelik vastus on arvatavasti mitu suurusjärku madalam.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustVäga väike ma usun, vb 5%, see on muidugi lambist võetud enda kogemustest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar