Kas keegi teab mis asi on isekerkivjahu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustUuesti küsin
Või siis tõmba vlc player, seal koodekit juba sisse installitud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeegi mõnda head alternatiivi download.com'ile oskab soovitada? See pidev not found ajab närvi juba.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis juhtub siis, kui maakera seisma jääb? NAgu ei tiirle ega pöörle.
... proovisin järgi, hakkame päikese poole lendama, see on positiivne, aga negatiivne on see, et seal saaks ainult öösel sukelduda, aga öid seal ei olegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis juhtub siis, kui maakera seisma jääb? NAgu ei tiirle ega pöörle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustNoh see oleks kui maakera n-ö füüsiliselt järsku pidurdaks. Siis lendaks kogu pahn edasi. Ma pakun, et dannar mõtleb, et kui maa lihtsalt seisaks. Ilma seisma jäämata.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEt nagu, Päikesel ka külgetõmbejõudu poleks?
Et nagu pool maakera on alati päev ja teisel pool alati öö?
Suht huvitav oleks igtahes ^^
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar