Algselt postitas -Ussu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
-
Eriti rumal küsimus:
Kuidas lõigata pilte DVD peale? Nagu otse tõsta ei lase, Nerot kasutasin, kuid tulemust ma ei näe kuskil, kasutasin valesti?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttüübiks valisid data dvd ikka?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJah, tõstsin kõik kaustad oma piltidega, mida lõigata tahtsin, ning panin burn compilation. Siis tegi mulle mingi 2 failikest kuskile, kuid nagu ma ei leia, et DVD peal oleks midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKas sa tahad teha video DVD-d? Milline peaks lõpp-produkt välja nägema?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJah, tõstsin kõik kaustad oma piltidega, mida lõigata tahtsin, ning panin burn compilation. Siis tegi mulle mingi 2 failikest kuskile, kuid nagu ma ei leia, et DVD peal oleks midagi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEriti rumal küsimus:
Kuidas lõigata pilte DVD peale? Nagu otse tõsta ei lase, Nerot kasutasin, kuid tulemust ma ei näe kuskil, kasutasin valesti?
Kommentaar
-
Algselt postitas brokencyde Vaata postitustMis tunne sul oleks kui sa lähed kööki ja teed külmkapi ukse lahti ja jänes hakkab sind kapsastega loopima?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJah, tõstsin kõik kaustad oma piltidega, mida lõigata tahtsin, ning panin burn compilation. Siis tegi mulle mingi 2 failikest kuskile, kuid nagu ma ei leia, et DVD peal oleks midagi.
Kommentaar
-
Doonorlus vs sportimine
Vere andmise päeval ei tohi või ei soovitata trenni teha. Aga järgmisel päeval? Näiteks oletame, et mul on mingil päeval kavas 10km jooksuvõistlus või siis jalkavõistlused. Kas eelmisel päeval on mõistlik verd anda? Ma ootan eitavat vastust koos viitega mis seda tõestab. Aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDoonorlus vs sportimine
Vere andmise päeval ei tohi või ei soovitata trenni teha. Aga järgmisel päeval? Näiteks oletame, et mul on mingil päeval kavas 10km jooksuvõistlus või siis jalkavõistlused. Kas eelmisel päeval on mõistlik verd anda? Ma ootan eitavat vastust koos viitega mis seda tõestab. Aitäh
Ma ei pea seda mitte kuidagi mõistlikuks, aga ise näiteks lähen küll 2-3-4 tundi hiljem pärast vere loovutamist sõpradega kossu mängima vms. Enne kõht täis ja natukene hoiad tagasi ja saab edukalt sporti tehtud. Arcticu spordijook suur sobib ka tavaliselt selle juurde. Aga jah, kordan, et ma ei ole kindel ,et see kõige targem tegu on, aga elus ma olen ja pilt ei ole tasku läinud. Kõhnematel inimhingedel võib keerulisem olla.
Ja 10km jooksu on palju keerulisem lüke, kui jalgpall või midagi muud. Selle kohta ei oska öelda, sest pingutus on pidev ja keha nõuab rohkem energiat.
Verekeskuse tädid igatahes olid rõõmsad, kui ütlesid, et ma vedelikku peaks tarbima ja ma soovitasin neil mitte muretseda - mul oli õhtul kursusega pidu plaanis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar