no pikeel on samamoodi enamvähem neegri käed, vari selline lihtsalt. Aga keegi on töötlusega rõvedalt liiale läinud, muud midagi, vt näiteks Iniestat kasvõi, see on ka ju täesti ebaloomulik lõust. Kuigi pildi absoluutne pärl on muidugi vaieldamatult Dani Alves, kelle kehas ilmselgelt saatan elab vms, ainult sarved juurde vaja joonistada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustOtsin vägagi üht lugu, esitajat ei tea, ega ka laulu nime. Olen seda Powerist kuulnud paar x ja muudest raadiojaamadest, oli ka Poweri mingis reklaami lõpus taustamusaks. Selline Fatboy Slimi tüüpi lugu, aga ei ole tema ka.
Refr. on alguses nagu gibberish, lõpus on a la Go Back (2x ütleb seda, teine kord on umbes poolkajana see).
VÄGA SOOVIKS SEDA LUGU : )
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKeegi oskab öelda, mis lugu sellel videol taga mängib?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustOtsin vägagi üht lugu, esitajat ei tea, ega ka laulu nime. Olen seda Powerist kuulnud paar x ja muudest raadiojaamadest, oli ka Poweri mingis reklaami lõpus taustamusaks. Selline Fatboy Slimi tüüpi lugu, aga ei ole tema ka.
Refr. on alguses nagu gibberish, lõpus on a la Go Back (2x ütleb seda, teine kord on umbes poolkajana see).
VÄGA SOOVIKS SEDA LUGU : )
1010
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKüsiks uuesti...Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Mida tähendab sõna "Repugs"? Tegemist on vist inglise keelse slängiga ning arvatavasti mitmuses olev sõna. Arvatavasti on tegemist ka nimisõnaga - st. tähistab mingit gruppi inimesi. Kusjuures ise arvan, et siin võib ka näpukas olla, ehk on hoopis "repubs" (republicans?), kuid lähtugem esmalt esimesest sõnast.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMida tähendab sõna "Repugs"? Tegemist on vist inglise keelse slängiga ning arvatavasti mitmuses olev sõna. Arvatavasti on tegemist ka nimisõnaga - st. tähistab mingit gruppi inimesi. Kusjuures ise arvan, et siin võib ka näpukas olla, ehk on hoopis "repubs" (republicans?), kuid lähtugem esmalt esimesest sõnast.
Republican jeh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
Kommentaar
-
Kas keegi on kunagi läbi lugenud gmaili registreerimislepingu?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Selline küsimus, et kui ma laua arvutilt kõrvaklappidega mussi kuulan siis tuleb ikka jube kõvasti, panen läpakale klapid külge hakkan kuulama ja pmst nagu ei kuulegi. Kõik on igaltpool põhja keeratud jne. Kas see peabki nii olema? Läpakas on uus ei tea neid kõiki eripärasid.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustSoovitage mingit motiveerivat filmi, homme võistlused mul tulemas, sooviks sellist head filmi vaadata.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar