kellelgi kasutatud wifi ruuterit ei vedele kusagil nurgas? Mul oleks vaja. Uut ei raatsi osta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustSiin sa Martin eksid. Pole võimalik üle mängida kodanikku kellel on oma foorum ja 10 paari 45-46 suurusega putsasi.
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas on kõige efektiivsem õppida jutustatav tekst endale selgeks?
Nippe paluks.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustGarantii alla see vaevalt läheb, ehk oskad öelda palju parandamine võib maksma minna?
Ent kui ma googlesse selle errori panin ,tulid mingid seletused kuidas see korda saada, ent ma ei saanud eriti aru...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustaaa oih ma mõtlen nag päris rinnasilti mida saab ka kanda"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSvenniid, vaata, on vahe, kas reaalne isik Budukas 30-aastasena kirjutab sellist huumorit, nagu ta antud hetkel päevast päeva siin foorumis teeb, või varikonto, kes esitleb end 11-aastasena ning särab ilmselgelt liiga rumalana, et tõsi olla. Siin on nagu päris suur vahe. Ehk hindad oma mõttekäigu ümber?
Stop being idiot?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar