hehe, selline küssa, et mis päevadel on Tallinna Lennujaamal tihedaim graafik? Ma lennukipede, tahaks neid saane pildistama minna ja lärmi tajuda
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitusthehe, selline küssa, et mis päevadel on Tallinna Lennujaamal tihedaim graafik? Ma lennukipede, tahaks neid saane pildistama minna ja lärmi tajuda
Võta aga saabuvate ja lahkuvate lendude graafik ette ja pane plaan paikaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitusthttp://www.arvutid24.eu
On kellelgi kokkupuuteid sealt sülearvuti tellimisega? Milline oli tegelik tarneaeg jms?
Up!
Ja teine küsimus "Kodu keset linna" jälgijatele (cannu jt) - mis pulli Betti ema passiga("identiteediga") tehti?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustBetti on see ilus ve? ma pole ammu näinud ma ei jaga pointi
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas keegi oskab mulle öelda, kui palju maksab pildiraam, mis läheks 297 × 420 mm pildile ümber?
Ühesõnaga tee ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMis laul seal 3minuti peal hakkab? Meesmuiste äkki oskab vastata, aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMis laul seal 3minuti peal hakkab? Meesmuiste äkki oskab vastata, aitäh.
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMiks hoitakse inimest vahest haiglas sundkoomas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar